- It is currently Tue Sep 07, 2010 4:12 pm • All times are UTC
ReV Pavarotti JAM (sa naslovne)
19 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ReV Pavarotti JAM (sa naslovne)
idemoooouuuu sutra enas stize 
-

Mak - Site Admin
Ljudi, znaci 30ak sekundi je odlucilo moj dolazak, koliko sam usao u bus vrata su se zatvorila i bus je krenuo. Zamalo da zakasnim... na svu srecu - stigao sam i evo me na putu... bus ima klimu, jupi jej hua huuu...
- AxA
^^ rece axa iz busa hahahahahaah
-

Mak - Site Admin
e reko sam aksi da necu stic, tek one tamo sedmice dolazim valjda:S jebiga uzivajte pa se vidimo onda
- Tranzisto
Evo moj mali rezime 
Znacio bio sam tu, od prve pjesme, nisam bas do zadnje, slabo raje bilo pa je malo adrenalin opao ali ono parti ko parti standardan. Rep kao muzika je poderana, pogotovo kad su upali Mak/Anes/Edi, nekako se diglo, onda je AxA svojim trakama ubio, pa Enas, pa Ibbe i Lalla (izvinite neznam ova imena) ... Pa ejd.o i fristajla se do jutra
Znaci sve u svemu dobro bilo, svaka cast
Znacio bio sam tu, od prve pjesme, nisam bas do zadnje, slabo raje bilo pa je malo adrenalin opao ali ono parti ko parti standardan. Rep kao muzika je poderana, pogotovo kad su upali Mak/Anes/Edi, nekako se diglo, onda je AxA svojim trakama ubio, pa Enas, pa Ibbe i Lalla (izvinite neznam ova imena) ... Pa ejd.o i fristajla se do jutra
Znaci sve u svemu dobro bilo, svaka cast
- spextrec
napisao sam i na fejsu ali ponovim... ko nije bio zadnjih pola sata party-a kad nas je 10 ostalo nje vidio nista... koje ludilo jbt hahahahah
inace party je uprskan jer smo mjesto na open air morali u podrum zbog tragedije koja se desila dan prije u mostaru i nisu nam dali da pustamo muziku na otvorenom jbga...
kako god bilo je odlicno pogotovo nama jer smo to i za nas uradili...
inace party je uprskan jer smo mjesto na open air morali u podrum zbog tragedije koja se desila dan prije u mostaru i nisu nam dali da pustamo muziku na otvorenom jbga...
kako god bilo je odlicno pogotovo nama jer smo to i za nas uradili...
-

Mak - Site Admin
e Mak os bit ti slijedece dvije sedmice u mostaru?
- Tranzisto
Imal slika kakvih ?
- ponosmladi
19 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2